Een sociaal boekhoudkantoor

Een bedrijf als Namber zie je niet elke dag. Al onze medewerkers zijn elke dag gemotiveerd om zich in te zetten voor jouw administratie. Dat klinkt vanzelfsprekend, maar dat is het niet als je bedenkt dat veel medewerkers moeilijk aan het werk kwamen. Bij Namber hebben ze hun plek gevonden: de een is goed in de cijfers achter de komma, de ander kan goed overzicht creëren of is gespecialiseerd in bepaalde software. Allemaal samen vormen ze Namber en dat is zo veel meer dan alleen administratie.

Ontmoet de Nambers!

Ons team

Cijfers zijn mensenwerk, als je het ons vraagt. Daarom bieden we je persoonlijke begeleiding van mensen die jou en je bedrijf snappen. Ontmoet de Nambers!

Jorn Meijer

Dossierbouwer

Jorn boekt bij Namber facturen in en koppelt betalingen aan openstaande posten. Dit doet hij met alle nauwkeurigheid. Daarnaast is hij loyaal, houdt hij van muziek, Netflix kijken en racefietsen. Het werken bij Namber geeft Jorn veel voldoening.

Wat hem ook voldoening geeft is een prachtige auto, die hij zou kopen als je hij er het geld voor had. Op de vraag waar we hem ‘s nachts voor wakker zouden kunnen maken, hoeft hij dan ook niet lang na te denken: een miljoen!

Ramona Kaya

Rik Sijm

Calamiteiten Commissaris

Het mooiste aan zijn werk voor Namber vindt Rik dat hij samen met anderen een mooie dienst kan ontwikkelen. Als initiatiefnemer moge het duidelijk zijn dat hij het belangrijk vindt dat iedereen gezien wordt en op waarde wordt geschat. Met een miljoen zou hij dan ook zorgen dat er nóg meer mensen mee kunnen doen. In zijn werk zet hij zijn eigen kwaliteiten in om te zorgen dat een ander dat ook kan.

Als hij niet werkt, doet hij aan of praat hij over wielrennen, een passie die als rode draad door zijn leven loopt. Evenals zijn ondernemersgeest én zijn gave om aan elke willekeurige gebeurtenis een scène uit Rembo & Rembo, Jiskefet of MadMen te koppelen.

Kan je 's nachts wakker maken voor: Een kop koffie van Koffiestation

Ugonna Aneke

Chief Financial Onderzoeker

Ugo is een perfectionische gezelligerd. Bij Namber zorgt hij namelijk elke donderdag voor de nodige muziek als DJ. Naast plaatjes draaien houdt hij van gamen, films kijken, shoppen en social media. Werken bij Namber vindt hij leuk en zinvol, doordat hij samen met anderen de administratie voor verschillende bedrijven verzorgt. Met het programma Exact houdt hij alles nauwkeurig bij.

Hij heeft aan weinig dingen een hekel, maar fietsen door de regen is er wel een van. Hij omschrijft zichzelf als vriendelijk en heeft naar eigen zeggen geen specialiteit, maar misschien is zijn vriendelijkheid dat wel.

Kan je 's nachts wakker maken voor: Koffie, een sigaret en een lekker ontbijt.

Femke Huitema

Kapitein Kasverwerking

Femke verzorgt een scala aan diensten. Ze boekt inkoop- en verkoopfacturen, zorgt voor het afletteren, boekt de omzet, doet kwartaalafsluitingen en vindt ook nog tijd om gezellig te kletsen met collega’s.

Femke is dus doordeweeks kampioen kasverwerking bij Namber, in het weekend is ze kapitein der zeven zeeën. Dan stapt ze op haar boot en vaart ze eropuit of zoekt ze naar caches in het landschap met Geocaching. De afwisseling in het werk vindt ze leuk, het houdt haar scherp en dat vindt ze belangrijk. Wat haar kenmerkt is haar netheid en ze kan bovendien goed met computers overweg. Ze ziet het werken bij Namber als een mooie springplank om uiteindelijk weer een volledige, betaalde baan te vinden.

Kan je 's nachts wakker maken voor: Een kop koffie

Dielf Jofriet

Inboeksysteem Ingenieur

Dielf deed de inmiddels niet meer bestaande MEAO - het Middelbaar economisch en administratief onderwijs - wat hem een goede basis gaf voor het werk dat hij nu doet. Behalve de goede basis is hij ook gewoon graag met cijfers bezig. Hij groeide op in een ondernemersgezin, dus hij kreeg het reilen en zeilen van een bedrijf met de paplepel ingegoten. Hij houdt ervan als alles op orde is en als hij het overzicht heeft.

Vroeger sportte hij fanatiek: hij heeft de zwarte band in karate. Nu houdt hij het liever bij kijken.

Froukje Draaisma

Factuurvirtuoos

Froukje is bedachtzaam en erg zorgvuldig in haar werk. Dat vindt ze belangrijk, omdat klanten er altijd vanuit moeten kunnen gaan dat de verstrekte informatie klopt. Haar werkzaamheden bestaan uit facturen inboeken en betalingen koppelen aan openstaande posten.

Wat ze fijn vindt aan werken bij Namber, is de rustige werksfeer en de begripvolle collega’s. Ze voelt zich er thuis en welkom. Als ze niet aan het werk is, houdt ze ervan te gaan tennissen, bord- en kaartspellen te spelen of een goede Marvel-film te kijken. Ook is ze handig met een diabolo. Als Froukje een miljoen had, zou ze een groot deel aan de Dierenbescherming schenken. Dat zegt wat over haar als persoon.

Waar je haar ‘s nachts voor kunt wakker maken? Een ontmoeting met een luiaard.

Miente Pera

Puntjes op de I-pionier

Miente houdt zich bezig met het coderen en controleren van ingeboekte facturen, afletteren en het controleren van de jaarafsluiting. Ook controleert hij de BTW-aangifte per kwartaal. Dit sluit aan bij opleidingen die hij voltooide, waaronder SPD.

Het is voor Miente belangrijk dat het werk zinvol is, en dat zit bij Namber wel goed. Ook vindt hij daar de collegialiteit waar hij van houdt. Het zinvolle vindt hij ook in het geloof. Als Christen is hij fanatiek kijker van (zang)programma’s op de EO. Het liefst zou hij een huis in Polen kopen, een land waar hij al jaren fan van is. Net als van Ajax. Naar eigen zeggen heeft hij geen specialiteit, maar hij geniet graag van andermans kookkunsten en dan Groningse poffert in het bijzonder. Om fit te blijven staat hij bovendien drie keer per week in de sportschool.

Kan je ‘s nachts wakker maken voor: Poffert

Goed met cijfers,
goed voor mensen

Zinvol werk doen is een belangrijk onderdeel voor je eigenwaarde. Als werkgever kun je daarom dus veel betekenen voor iemand die balanceert aan de rand van de maatschappij. Door het uitvoeren van jouw boekhoudkundige werkzaamheden helpen we medewerkers van Stichting Nieuw Nabuurschap aan zinvol werk.

Neem contact op