Boekhouding en administratie voor zzp’ers en bedrijven

Wij vinden het heerlijk als de cijfers kloppen. Maar goed, daar zijn we dan ook boekhouders voor. De beste administratie is administratie waarin jij als ondernemer centraal staat, en niet wij als boekhouder.  Wij creëren het overzicht, zodat jij snel en gemakkelijk de juiste beslissingen kunt maken.

Direct contact

01. Geen ingewikkelde taal

Jij denkt: administratieve rompslomp. Wij denken: nuttige informatie! Daarom komen we eerst langs en maken kennis met je bedrijf. We achterhalen welke vragen voor jou van belang zijn en hoe je daar het beste antwoord op krijgt. Zo krijg én hou je met enkele taken per week of maand alles op orde.

02. Je boekhouding in goede handen

Van inkomende facturen en bonnetjes tot het kasboek: in samenwerking met Stichting Nieuw Nabuurschap en Alfa Accountants dragen we nauwkeurig zorg voor jouw boekhouding. Ook bieden we ondersteuning met bijvoorbeeld BTW-aangifte en doen we het nodige voorwerk om de jaarcijfers op te maken. Ook als je vragen hebt, staan we altijd voor je klaar.

03. Een totaaloplossing voor boekhouden

Met Namber weet je bij iedere bon en factuur die binnenkomt precies wat je moet doen. Bovendien heb je online en via een app doorlopend inzicht in je kassaldo, debiteuren en openstaande facturen. Zo weet je op ieder moment hoe je ervoor staat en kun je alles met één druk op de knop regelen.

04. Menselijk en toekomstgericht

Van onverwerkte stapels naar overzichtelijke stappen. Heerlijk, want dan is er ruimte om verder te denken. Wat gaat goed, waar is ruimte voor verbetering en waar wil je naartoe? We helpen je om bij te sturen op de cijfers, en te zorgen dat je bedrijf ook in de toekomst goede resultaten boekt.

Goed met cijfers,
goed voor mensen

Zinvol werk doen is een belangrijk onderdeel voor je eigenwaarde. Als werkgever kun je daarom dus veel betekenen voor iemand die balanceert aan de rand van de maatschappij. Door het uitvoeren van jouw boekhoudkundige werkzaamheden helpen we medewerkers van Stichting Nieuw Nabuurschap aan zinvol werk.

Neem contact op